Tekirdağ'da Vatan Partisi rüzgarı

Vatan Partisi 7 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor

Abone ol

Tekirdağ’ın her yerinde çalışma yürüten Vatan Partisi 7 Haziran seçimleri için iddialı. Vatan Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayları Tekirdağ’ın her bölgesini karış karış geziyor.

Vatandaşlarla sohbet edip desteklerini istiyor. Namık Kemal diyarı Tekirdağ’da Tekirdağlı yurttaşlar pazarda, kahvede, sokakta Vatan Partisine üye oluyor. Milletvekili adayları yeni üye olan yurttaşlara rozetlerini takarak yurttaşları tebrik ediyor. Tekirdağ’ın Ergene ilçesine bağlı Ulaş Mahallesinde kraathane işleten İbrahim Bulum isimli bir yurttaş, esnaf ziyaretleri sırasında Vatan Partilileri çevirerek; “ben kıraathanemi Vatan Partisine seçim bürosu olarak vermek istiyorum. Bayrakları, afişleri, pankartları asabilirsiniz. Bundan da gurur duyarım” dedi. Vatan Partisi bayraklarını afişlerini kıraathaneye astı.

Tekirdağ Vatan Diyor

Tekirdağ’ın Ergene İlçesi Ulaş Mahallesinde esnafı ziyaret eden Vatan Partisi Tekirdağ 1. Sıra adayı Aynur Çalım şunları söyledi. “biz Tekirdağ’da gezmediğimiz hiçbir yer bırakmayacağız. Karış karış Tekirdağ’ı geziyoruz. Aslında Vatan Partisi tüm Türkiye’yi geziyor. Diğer milletvekili adaylarımızda kendi bölgelerinde geziyor. Tekirdağ bilindiği gibi Hürriyet diyen Vatan diyen Namık Kemal’in diyarı, Tekirdağlılar yine Vatan diyor.” Dedi. Geziler esnasında Vatan Partisine üye olanlara rozetlerini Aynur Çalım taktı.

Pazarda Üye Oldu

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde çalışma Yürüten Vatan Partisi Tekirdağ 2. Sıra Adayı Av. Bahadır Berk burada Pazar esnafını ziyaret etti. Pazarcılarla sohbet eden Bahadır Berk onların sorunlarını dinledi. Pazar gezmesi sırasında Vatan Partisi heyetini durduran Adem Avcı Vatan Partisine üye oldu. Adem Avcı’nın rozetini Milletvekili Adayı Bahadır Berk taktı. Berk” Vatan Partisi rüzgarı her yerde esiyor. Görüldüğü gibi insanlar pazarda üye oluyor. Bizim baraj gibi bir problemimiz yok. Vatan Partisi her yerde çalışıyor. Çok büyük ilgi var. Seçim çalışmaları süresince partimize yüzlerce üye kayıt ettik. Sarayda, Çerkezköy de, Çorluda, Şarköy de Tekirdağ’ın her yerinde. Vatanı bölmeye çalışanlara buradan sesleniyoruz. Vatanı böldürmeyiz. Çünkü Vatan Partisi geliyor.” dedi.

Yer Gök Vatan Partisi

Tekirdağ’ın Şarköy İlçesinde çalışma yürüten 4. Sıra Milletvekili Adayı E. Albay Hasan Oruk Şarköy esnafını ve Pazar’ı ziyaret etti. Kıraathanelerde yurtttaşların elini sıktı. her gittikleri köye pankart afiş asan Vatan Partiller buradan Şarköy Pazarını ziyaret etti. Pazarda yurttaşlar Vatan Partisi bildirilerini dikkatlice okudu. Sorunlarını Vatan Partisi Milletvekili Adayına anlattı. E. Albay Hasan Oruk şunları söyledi. “burada geziyoruz. Kahvelerde genel başkanızım Doğu Perinçek’e çok ilgi var. Az önce birine rozet taktık. Partimize üye oldu. Afişlerle, pankartlarla Tekirdağ’ı süslüyoruz. Yer gök vatan Partisi olacak. Bizlerin tek derdi var Türkiye’yi bu karanlıktan çıkarmaktır.” Dedi.

Haber: İmdat Şahin

Hatay'da savaş uçakları panik yarattı Yurt Nöbet kulesine ateş açıldı Yurt Isparta'da 3 polis tutuklandı Yurt ''Mücadeleye katılma zamanı geldi'' Yurt