Erdoğan'dan sert tepki

Başbakan Erdoğan'ın gündeminde bugün de Fethullah Gülen cemaati vardı. Cemaat üzerinden CHP ve MHP'yi eleştiren Erdoğan, önce kendisiyle ilgili ses kayıtlarının yayınlanmasına sert tepki gösterdi. Ardından Fethullah Gülen'in ses kayıtlarını gündeme getirdi.

Abone ol

"CHP'nin ipleri hiç kimse kusura bakmasın işte o haşhaşiler örgütünün eline geçmiştir."

Başbakan Erdoğan, Ankara'daki seçim toplantısında konuştu. CHP'yi cemaat, MHP'yi Haziran Direnişi üzerinden eleştirdi. Direniş ile ilgili gerçekdışı suçlamalarını da sürdürdü.

"Bira şişeleriyle TC yazan Ankara'da Türk bayrağını yakan militanları savunmak artık ey Bahçeli sana mı kaldı?"

Erdoğan, CHP'yi cemaatin esareti altına girmekle suçladı.

"CHP, paralel örgütün kayıtlarıyla, şantajlarıyla, kasetleriyle tamamen esaret altına alınmıştır."

Silivri de Erdoğan'ın gündemindeydi. CHP'nin yolsuzluk operasyonun ardından Ergenekon ve Balyoz ile ilgili tavrını değiştirdiğini ifade etti.

"CHP'nin son iki aydır Ergenekon'dan bahsettiğini duyan var mı? CHP'nin son iki aydır 17 Aralık'tan sonra Silivri'den Silivri hakimlerinden söz ettiğini duyan var mı?"

Tayyip Erdoğan, kendisiyle ilgili ses kayıtlarını yayınlayanlara çok sert ifadelerle yüklendi. Dinlemeleri önlemek için HSYK ve internet yasalarını çıkardıklarını ileri sürdü. Ancak kaset siyasetini bırakmak pek de kolay değildi.

"Benim ofisimi dinlemek için konulmuş böceği, ABD'nin üzerine atma pazarlıklarını dinlesinler. Azerbaycan üzerine yapılan kirli pazarlıkları dinlesinler. CHP içinde yapılan operasyonları, pazarlıkları, kurulan kumpasları dinlesinler!"

ulusalkanal.com.tr

Nagehan Alçı hakkında zorla getirilme kararı çıkarıldı Gündem Öz'ün eski avukatı trafik kazasında öldü Gündem AKP düğmeye bastı Gündem İmam ağabeyden öz kardeşine tecavüz! Gündem