PKK ağır kayıplar verdi: 1008 terörist öldürüldü

Bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlar devam ediyor. Güvenlik güçlerinin 22 Temmuz’dan bu yana yurtiçi ve yurtdışında düzenledikleri operasyonlarda bin 8 terörist öldürüldü.

Abone ol

Bölücü terör örgütü pkk'nın güvenlik güçlerine yönelik saldırıları üzerine başlatılan operasyonlar devam ediyor.

22 Temmuz'dan bu yana terör örgütü PKK'ya yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirilen operasyonlarda ise bin 8 terörist öldürüldü. Hava operasyonları sonucu yurtdışında 600'den fazla, yurtiçindeki operasyonlarda ise yaklaşık 300 teröristin de yaralandığı tespit edildi.

PKK ve gençlik yapılanması YDG-H dahil terör örgütlerine düzenlenen operasyonlarda, 2 bin 330 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan 622'si tutuklandı.

Terör saldırılarında şu ana kadar aralarında asker, polis ve korucuların olduğu 110 güvenlik görevlisi şehit oldu. Terörden sivil halkta zarar gördü. Biri İran uyruklu 23 kişi öldü, 3'ü İran uyruklu 304 kişi de yaralandı. Teröristler çoğu TIR ve iş makinesi olmak üzere 250'den fazla aracı ateşe verdi.

ulusalkanal.com.tr

Diyarbakır'da bu ilçeler askeri güvenlik bölgesi ilan edildi Gündem Bakan Nabi Avcı şehit cenazesinde böyle yuhalandı Gündem PKK hedefleri vuruldu Gündem Şanlıurfa'da bomba yüklü TIR ele geçirildi Gündem