İstanbul Ortaköy saldırısını öven paylaşım yapanlar hakkında soruşturma başlatıldı

İstanbul Ortaköy'deki terör saldırısına ilişkin sosyal medyada övücü paylaşımlar yapanlar hakkında soruşturma başlatıldı.

Abone ol

İstanbulOrtaköy'deki terör saldırısına ilişkin sosyal medyada övücü paylaşımlar yapanlar hakkında soruşturma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Ortaköy'de ünlü gece kulübüne düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı sonrası, sosyal medyada saldırıyı öven, "Oh olsun..." şeklinde paylaşımlarda bulunan kişiler hakkında, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlattı.

20'YE YAKIN HESAP İNCELENİYOR

Şuana kadar 20'ye yakın sosyal medya hesabın incelenmeye alındığı öğrenilirken, tespit edilen hesap sahipleri hakkında gözaltı kararı verileceği belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: "İncirlik'i kapatıyoruz" deme hakkımız her zaman var Gündem Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: Terörün kökünü kazımak için milli seferberlik hükümeti Gündem Bu da oldu! Aracı olamadan HGS cezası yedi Gündem Siyasilere yönelik suikast iddialarının ardından CHP'den güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı Gündem