3 gün sürecek

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu seçimlerine 1 ay kala adaylar seçim çalışmalarını hızlandırdı. Yargıda Birlik Platformu'nun adayları Çağlayan Adliyesi'ndeki meslektaşlarını ziyaret etti. Adaylar yarın da İstanbul'daki temaslarını sürdürecek.

Abone ol

HSYK seçimlerine sadece 1 ay kaldı. Büyük çekişmeye sahne olacak seçimler öncesi adaylar da seçim çalışmalarını hızlandırdı.

Yaklaşık 12 bin Hakim ve Savcı'nın oy kullanacağı seçimler öncesi adaylar, Bölge bölge ve İl, İl bütün Adliye'deki meşlektaşlarını ziyaret ediyor..

Yargıda Birlik Platformu'nun HSYK adaylığı için gösterdiği 16 aday da 3 gün sürecek İstanbul ziyaretlerine başladı. Adaylar, Anadolu ve Avrupa yakasında bulunan Adliyelerdeki tüm meslektaşlarını ziyaret edip kendini tanıtacak.

Yargı'da Birlik Platformu adayları, İstanbul'daki ilk gün mesaisine Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda başladı. HSYK adayı hakim ve savcılar meslektaşlarını ziyaret etti. Platform adayları yarın da Avrupa yakasındaki adliyelerde olacak.

Haber: Deniz Adalı

Kamera: Mevlüt Aydoğan

ulusalkanal.com.tr

Hastanede uyuz skandalı Gündem Kadıköy'ün kalbi TÜRGEV'e Gündem Gece yarısı kabul edilen “Torba“dan bakın ne çıktı! Gündem Yunanistan'da "Ermeni Soykırım'ı yoktur" diyenlere ceza Gündem