Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na çağrı: ''Kanıtınız varsa ortaya koyun''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karar TV'ye verdiği röportajda HDP'yi de Millet ittifakında gösterdi. Millet İttifakı'nı dağıtmak için İyi Parti'ye FETÖ suçlaması yapıldığını öne süren Kılıçdaroğlu, HDP'yi de bölme planları olduğunu iddia etti. CHP liderinin "ittifakı bölmek için para ile parti kurduruyorlar" sözlerine ise Eski CHP Milletvekili Muharrem İnce'den yanıt geldi. İnce, "hangi kanıtınız varsa ortaya koyun" dedi.

Abone ol

HDP'yi de Millet ittifakına dahil etti. İyi Parti'deki FETÖ depreminin siyasi operasyon olduğunu savundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi'ne yakın Karar Tv programında Taha Akyol ve Elif Çakır'ın sorularını yanıtladı.

Gündemdeki gelişmeleri değerlendiren Kılıçdaroğlu'na "Millet ittifakı sağlam mı" diye soruldu. Kılıçdaroğlu bu soruya İyi Parti'deki FETÖ depremi ve PKK-HDP'ye yapılan 6-8 Ekim olayları üzerinden yanıt verdi. İyi Parti'ye FETÖ suçlaması yapıldığını iddia etti.

PKK'nın siyasi uzantısını da Millet ittifakına dahil eden CHP Lideri, HDP'yi bölme planları yapıldığını öne sürdü. Mithar Sancar'ın HDP eşbaşkanı olmasını da kazanç olarak yorumladı.

Atlantik'e yakın Gelecek Partisi ve Deva Partisi ile ilgili soruyu da yanıtladı Kılıçdaroğlu. Daha önce yüzde 99 benziyoruz dediği Davutoğlu ve Babacan ile ortak paydaları olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun Millet ittifakı ile ilgili bir diğer iddiası da kurulacak yeni partilerdi. CHP Lideri bu partilerin ittifakı bölmek için para ile kurdurulduğunu öne sürdü.

Kılıçdaroğlu'nu açıklamasından sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapan eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, kanıtınız varsa ortaya koyun ifadelerini kullandı.

Ben bu konudaki değerlendirmelerimi önümüzdeki günlerde elbette yapacağım. Ancak CHP’nin Genel Başkanının yalan söylemeyeceğine, elinde kanıt olmadan iftira atmayacağına inanıyorum, inanmak istiyorum. Buyrun ne biliyorsanız konuşun, hangi kanıtınız varsa ortaya koyun.

ulusal.com.tr

Şırnak'ta ''Kahrolsun PKK'' sloganları Gündem İçişleri Bakanlığı'ndan Kovid-19 genelgesi Gündem DASK'ın önemi Gündem Putin'den Azerbaycan mesajı Gündem