Engelli yakını olanların erken emekliliği için hükümete çağrı

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde çalışan ve engelli yakını olanlara haftada 8 saat izin hakkı verildi. Böylece çalışanlar engelli yakını için haftada bir gün izin kullanabilecek. Ulusal Kanal’a konuşan Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Bayram Bozal, bu kazanımı diğer sendikaların da hayata geçirmesi için çağrı yaptı.

Abone ol

Engelli yakınına bakmak zorunda olan kamu işçilerine müjdeli haber geldi. Çalışanlara hafta içi bir gün fazladan izin verilecek.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde çalışanların Toplu İş Sözleşmesinde engelli yakınları için önemli bir karar alındı. Buna göre; bakıma muhtaç engelli yakını olanların izin haklarında yeni bir düzenleme yapıldı.

Artık çalışanların bakmakla yükümlü oldukları engelli yakınları için haftada 8 saatlik bir izin hakkı getirildi.

TSK’ya ait iş yerlerinde örgütlü Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Bayram Bozal, Ulusal Kanal’a özel açıklamalar yaptı.

Bozal, bu kazanımın diğer kamu çalışanları için de hayata geçirilmesini istedi.

Öte yandan Bozal ağır engelli yakını olanların erken emekliliği için de hükümete çağrı yaptı.

ulusal.com.tr

eyt
SON DAKİKA 11 EYLÜL 2019 ÇARŞAMBA HABERLERİ! MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan emeklilikte yaşa takılanlar EYT ile ilgili çarpıcı ifadeler Ekonomi SON DAKİKA 11 EYLÜL 2019 ÇARŞAMBA HABERLERİ! Emeklilikte yaşa takılanlar EYT'liler Ankara'yı salladı! İşte büyük mitingte yaşananlar Ekonomi Şifalı bitkiler ülke ekonomisine de yaradı Ekonomi Dolar yükseliyor! 11 Eylül 2019 Çarşamba dolar TL kuru ne kadar oldu Ekonomi