Lübnan ve İsviçre’den Levent Kırca için taziye mesajı

Abone ol

Usta sanatçı Levent Kırca dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 65 yaşında vefat eden Kırca'nın ardından Güney İsviçre Komünist Partisi ile Lübnan İşçi Partisi de bir taziye mesajı yayımladı.

Lübnan İşçi Partisi, Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu üyesi Levent Kırca için taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye'nin ve Vatan Partisi'nin bu acı ve büyük kaybı dolayısıyla üzüntülerimizi ve taziye duygularımızı iletmeyi bir görev biliyoruz.

Ruhu huzur içinde uyusun.”

"HEPİMİZ İÇİN MÜCADELE EDEN BİR YOLDAŞ"

Güney İsviçre Komünist Partisi’nin taziye mesajı şu şekilde:

“Levent Kırca yoldaşın anısına

Değerli Yoldaşlar,

Partinizin Merkez Karar Kurulu üyesi Levent Kırca yoldaşın ölümünden dolayı Komünist Parti (İsviçre) Vatan Partisi'ne başsağlığı diler (en derin taziyelerini gönderir).

Levent Kırca,sadece sosyal eleştiride bulunan büyük bir sanatçı değildi: O sosyalist ve kemalist düşüncenin izinde bir mücadele ruhuydu.

Bizler onu, Türkiye'nin en canlı, laik ve cumhuriyetçi güçlerinin uyanışına katkısından dolayı hatırlıyoruz. Bunun sosyal adalet konularına yakınlığı onu işçi sınıfının bir dostu ve hepimiz için mücadelede bir yoldaş kılar.

Dayanışma içerisinde.”

Hollanda: MH17 yolcuları acı çekmeden öldü Dünya Şam'daki Saldırı ile ilgili Rusya'dan ilk tepki Dünya Putin'den Türkiye açıklaması Dünya Rusya'nın Şam Büyükelçiliği'ne saldırı Dünya