Erdoğan'a yönelik suikast girişimiyle ilgili dava sürüyor

Marmaris'te, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimiyle ilgili davanın 4'üncü duruşması görüldü. İfade veren darbeci Bahadır Sagun, "FETÖ üyesi değilim, bize Cumhurbaşkanı’nın alınacağı söylendi, ancak ben koruma amaçlı sandım" dedi

Abone ol

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a suikast girişimi ve 2 polisin şehit olduğu saldırıyla ilgili darbecilerin yargılanmasına Muğla'da devam edildi.

3'ü firari 44'ü tutuklu 47 sanığın yargılandığı dava Muğla 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Sanıklar, jandarma eşliğinde salona alındı.

Duruşmanın 4. gününde ilk olarak Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görevli Bahadır Sagun ifade verdi. Sagun, "FETÖ üyesi değilim, bize Cumhurbaşkanı’nın alınacağı söylendi, ancak ben koruma amaçlı olduğunu sandım" dedi.

Marmaris’e ulaştıklarında otelin yerini kırmızı tişörtlü bir sivilin kendilerine söylediğini aktaran Sagun, “O kişi olmasa inanın biz otelin yerini de bulamazdık” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avukatı Hüseyin Aydın ise sanıkların emri yerine getirdik diyerek hukuki sorumluluktan kurtulmaya çalıştıklarını belirtti.

ulusalkanal.com.tr

Futbolda şike kumpası davasının 4'üncü gününde Gündem Islak imza sahteciliği davasında mahkeme 10 sanığı tahliye etti Gündem Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Medya ayağını denk almak durumunda Gündem Referandum sürecindeki mitinglerin güvenliği için özel bir ekip oluşturuluyor Gündem