CKD'den önemli çağrı!

Cumhuriyet kadınlarından 7 Haziran genel seçimler öncesi önemli bir çağrı geldi. Cumhuriyet Kadınları Derneği, seçimlerde kadınlara Atatürk devrimleri ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkacak parti ve adaylara oy verme çağrısı yaptı.

Abone ol

Türkiye’nin en önemli kadın örgülerinden Cumhuriyet Kadınları Derneği, 7 Haziran genel seçimleri öncesi kadınlara çağrı yaptı.

Cumhuriyet kadınları, bütün kadınlara, Atatürk devrimlerine ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkacak, ülkenin bağımsız ve bölünmez bütünlüğünden yana olan parti ve adaylara oy vermeleri için çağrı yaptı.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkanı Canan Arıtman, derneğin Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere ilişkin açıklama yaptı.

Arıtman, kadınlarıdan çocuklarının geleceği için sandığa gitmelerini istedi.

CKD Genel Başkanı parti ismi zikretmedi ama ilkelerini sıraladı.

Seçimlerde taraf olduklarını kaydeden Arıtman Cumhuriyet Kadınları'nın seçimden beklentilerini açıkladı.

ulusalkanal.com.tr

Erdoğan'dan koalisyonu yasaklayan İtalya'ya övgü Gündem Davutoğlu Bingöl seçim mitinginde konuştu Gündem MİT TIR'ları soruşturmasında gözaltına alınan 4 savcı ve 1 subay hakim karşısına çıkarılacak Gündem CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in Suriye ile savaş iddiasına Doğu Perinçek'ten sert yanıt Gündem