WOCOPA yerel işletmeleri dünyaya açıyor

Yaklaşık 100 farklı ülkede ticaret ağı oluşturan Londra merkezli WOCOPA şirketi, Türkiye'de temsilcilik açtı. WOCOPA Türkiye, yerel işletmeleri dünyaya açıyor.

Abone ol

WOCOPA Türkiye, yerel işletmeleri dünyaya açıyor. Londra merkezli WOCOPA şirketi, yaklaşık 100 farklı ülkede güçlü bir ticaret ağı oluşturuyor. Şirket, Ankara’da Mövenpick otelde tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıda Türkiye temsilciliğinin açılışı duyuruldu.

WOCOPA Türkiye temsilcisi Şakir YİĞİT, özellikle genç ve kadın girişimcilere cesaret çağrısı yaptı.

Yiğit, Wocopa Türkiye'nin kurulma amacını anlattı.

Sistem, yerel girişimcilere dünyanın her yerinde şirket kurma, şirketlere ortak olma veya çalışma imkanlarının yanısıra, yabancı ülkelerin vatandaşlık haklarından yararlanma fırsatı sağlıyor. Ayrıca vize başvurusu ve takibi, ofis kurulum ve yönetimi, pazarlama ve ürün piyasa araştırması yapmak, çeviri hizmeti ve yatırım danışmanlık hizmetleri gibi hizmetler sunuyor.

ulusal.com.tr

Kredili konut satışları rekor kırdı Ekonomi Düğünler başladı, mobilya sektörü canlandı Ekonomi İşçiler kıdem tazminatı için alanlarda Ekonomi Üretim verileri açıklandı: Aylık artış yüzde 17,4, yıllık daralma yüzde 19,9 Ekonomi