TSK: Hakkari'de etkisiz hale getirilen terörist sayısı 56'ya yükseldi

TSK'dan yapılan açıklamaya göre, Hakkari'deki terör operasyonunda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 53'e yükselmişti. Bugün saat 10:43 ve 11:15 saatleri arasında Hakkari Yüksekova/Dağlıca İzbe dağında silahlı İHA Bayraktar'la yerleri tespit edilen 3 terörist daha etkisiz hale getirildi. Operasyon boyunca Hakkari'de 334 terörist etkisiz hale getirildi.

Abone ol

TSK'dan yapılan açıklamaya göre, Hakkari'deki terör operasyonunda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 53'e yükselmişti.

Bugün 10.43 ve 11.15 saatleri arasında Hakkari Yüksekova/Dağlıca İzbe dağında silahlı İHA Bayraktar'la yerleri tespit edilen 3 terörist daha etkisiz hale getirildi.

Operasyon boyunca Hakkari'de 334 terörist etkisiz hale getirildi.

TSK'dan yapılan bilgilendirme şu şekilde:

- Arama tarama faaliyetleri Buzul Havilati göller ve civarı dahil tamamlandı; muhtelif mühimmat ve malzeme bulundu. Hemen ardından bölgede yoğun kar yağışı başladı.

- Çukurca Ormanlı sektöründe yapılan operasyonda kaçak 600 karton sigara ele geçirilmiştir

- Geçen gün teröristlerce şehit edilen Korucuların cenaze töreni Yukarı Bulakbaşı ve Aşağı Bulakbaşı ve Yüksekova'da icra edildi Vatandaşlar ve ileri gelenler BTÖ'yü lanetledi. Defin törenine çok kalabalık bir vatandaş topluluğu ve Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin TOKEL ve diğer rütbeli askerler iştirak etti.

- Buzul dağları Havillati Urşe arasındaki operasyonda teröristlere ait çok miktarda yaşam malzemesi bulunmuştur.

1) 80 adet 1litrelik ,çiçek yağı

2) altı çuval şeker

3) beş varil un

4) 4 çuval mercimek

5) 2 torba tuz

6) 17 adet pekmez

7) 2 kova helva

8) 4 torba makarna

9) Muhtelif marka karton sigaralar

10) 17 adet mekap ayakkabı

Şemdinlide bir terörist teslim oldu

ulusalkanal.com.tr

Ekim ayı önemli olaylar Gündem Tarihi türbenin içler acısı hali Gündem 'ABD darbesi Türkiye-Rusya ittifakını sağladı' Gündem Şans oyunları artık canlı yayınlanacak Gündem