Yörük Haydar öldü mü? Savaşçı 96. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 95. bölüm izle...

Savaşçı'nın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde; Kılıç Timi vatan uğruna savaşmaya devam eder. Fakat Yörük Haydar kendisini ateşe atar. Savaşçı 96. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yörük Haydar öldü mü? Savaşçı'nın son bölümünde neler yaşandı?

Abone ol

Haydar Yüzbaşı üssün gönderindeki Türk Bayrağı’nı indirmeye kalkan adamı vurmuştur. Türk Askerleri ve üssün çevresinde toplanan bölge halkı arasında ipler gerilirken, Merlin’in ikinci hamlesi işleri içinden çıkılmaz bir duruma sokar. Bir anda ortalık ateş çemberine döner.

Ancak Kağan Yüzbaşı eline geçen önemli bir bilgiyle, bölge halkını sakinleştirmek için harekete geçer. Bir süre üs çevresinde sakinlik sağlansa da haberi alan Merlin’in vazgeçmeye niyeti yoktur. Sürpriz bir şekilde Kılıç Timi’nin karşısına çıkan Merlin’in oyunu, herkesi şaşkına çevirirken, hazırladığı tuzak gerilimi daha da yükseltecektir.

Yörük Haydar, uyarıları dinlemeden vatan uğruna kendini ateşe atar, arabasına biner fakat tuzağa düşer. Yörük'ün arabası patlar. Yörük son an da kendisini kurtarabilecek mi?

Kılıç Timi Yörük'ün peşinden gözyaşlarına boğulur...

SAVAŞÇI 95. BÖLÜM İZLE

SAVAŞÇI 96. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Hastane değişiyor! Hekimoğlu 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hekimoğlu 11. bölümde neler oldu? Medya 20. yüzyılda çıkan ve klibi YouTube'da 1 milyar izlenmeyi geçen ilk şarkı hangisidir? Kim Milyoner Olmak İster soruları... Medya Acun Ilıcalı sahaya indi! Survivor yarışmacıları ile Acun Medya maç yaptı Medya Barış Arduç geldi! Çukur 92. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 91. bölümde neler yaşandı? Medya