Kar yağışı sürecek mi?

Kar yağışı nedeniyle İstanbul'da okullar bir gün daha tatil edildi. Meteorolojiden yapılan uyarıya göre, kar yağışı yarın da devam edecek!

Abone ol

İstanbul’da iki gündür etkili olan kar yağışı gece de sürdü; kar sabah saatlerine doğru şiddetini artırdı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul'daki kar kalınlığının 15 santimetreye kadar ulaştığını bildirdi. Belediye, yollarda gizli buzlanmalar olduğunu, bu nedenle köprüler, viyadükler, bağlantı yolları, tem ve E-5'te tuzlama ile kar kürüme çalışmaları yapıldığını duyurdu.

Bir açıklama da İstanbul Valiliği'nden geldi. Yaya ulaşımındaki aksamalar nedeniyle okullar bugün de tatil edildi. Anaokulları, ilk ve ortaokullar ile liselerde bir gün süre ile eğitime ara verilmiş oldu.

Peki kar yağışı daha ne kadar sürecek? Meteorolojinin tahminlerine göre, İstanbul'da yarın da kar yağışı görülecek. Cuma günü çok bulutlu bir hava hakim olacak, Cumartesi ise yeniden kar yağacak.

İstanbul'un yanı sıra yurtta da soğuk hava etkisini gösteriyor. Meteoroloji'nin verdiği bilgiye göre, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın'da etkili olan kar yağışı yarın da devam edecek.

Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu bölgesindeki yoğun kar yağışı da yarına kadar devam edecek.

Vatandaşların tüm bunların yanında, zirai don olayına karşı da tedbirli olmaları gerekiyor.

ulusalkanal.com.tr

Bebeğiyle yardım bekliyor Yurt Öğretmenden ilginç eylem Yurt Cizre karıştı Yurt Fırtına minareyi yıktı! Yurt