Doğan Grubu, Star Medya Grubu Başkanı Murat Sancak'ın iddialarına yanıt verdi

Star Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'a düzenlenen silahlı saldırının kumar borcundan kaynaklandığı iddiası 2 medya kuruluşu arasında kavgaya neden oldu. Murat Sancak, saldırının arkasında Doğan Grubu’nun da olduğunu iddia etti. Doğan Grubu ise bu iddiaya "Akıl ve vicdan dışı" sözleri ile yanıt verdi.

Abone ol

İstanbul Hadımköy'de 20 Ağustos'ta, Star Medya Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'ın içinde bulunduğu lüks araca silahlı saldırı düzenlenmişti. Olayın üstünden yaklaşık 2 ay sonra gözaltına alınan 6 kişiden 1'i tutuklandı.

Murat Sancak'ın saldırıdan önceki hafta yasadışı bir kumarhaneye birkaç kez girip çıktığı, Sancak'ın 10 milyon liralık kumar borcu olduğu, saldırganların da kumarhane adına çalıştığı iddia edildi.

Saldırı 2 medya grubu arasında kavgaya neden oldu. Star Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak, saldırının arkasında Doğan Grubunununda bulunduğunu öne sürdü.

Bu suçlamaya Doğan Grubu'nda yanıt gecikmedi. Kurumsal İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahter Kutadgu yaptığı açıklamada; "Ortalama insan zekasıyla alay eden bu akıl ve vicdan dışı ve de aynı zamanda acınası açıklamayla ilgili yorum yapmayı sadece zaman kaybı olarak görüyor ve ciddiye almıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Doğan Grubunun açıklamasında "Murat Sancak'ı Allah'a ama önce Yüce Türk Yargısına havale ediyor; ayrıca kendi çelişkileri ve açmazlarıyla başbaşa bırakıyoruz." denildi.

ulusalkanal.com.tr

Ulusal Kanal 19-25 Ekim yayın akışı Medya Karabulutları dağıtan 3 haber Medya Cumhuriyet bunu da yaptı! Medya Muharrem Sarıkaya: 'Doğu'nun Batı zaferi Medya