Mehmet Perinçek Kaş'ta

Abone ol

Yusuf Yavuz

Rus devlet arşivlerinde yaptığı araştırmaların ardından Ermeni meselesine ilişkin çarpıcı ayrıntıları ortaya çıkaran İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Perinçek, 24 Mayıs Cumartesi günü Antalya'nın Kaş ilçesinde vereceği konferansta okurlarıyla buluşacak. İşçi Partisi Kaş İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen konferans, Kaş Belediyesi Toplantı Salonu'nda saat 13.00'te başlayacak.

RUS DEVLET ARŞİVLERİNDE ERMENİ MESELESİNİ ARAŞTIRDI

İşçi Partisi Kaş İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği konferansların beşincisi 24 Mayıs Cumartesi günü Kaş Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek. Saat 13.00'te başlayacak olan konferansın konuğu, Ermeni olaylarına ilişkin Rus devlet arşivlerinde yaptığı araştırmalar sonucunda konuyla ilgili çarpıcı gerçekleri ortaya çıkaran İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Perinçek.

1915'TEN GÜNÜMÜZE EMPERYALİST YALANLAR

Rus arşivlerinden ulaştığı 150 ayrı belgede Ermeni meselesine ve bu konudaki emperyalist yalanlara ışık tutan Mehmet Perinçek, ulaştığı sonuçları kitaplaştırmıştı. Kaş'taki konferansında da bu konuları ele alacak olan Perinçek, "1915'ten günümüze kadar gelen emperyalist yalanlar hangi kaynaklar tarafından üretiliyor? Bu iftiralarla geçmişte nasıl mücadele ettik? Günümüzde nasıl mücadele ediyoruz? Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) sözde Ermeni soykırımı için aldığı karar ne anlama geliyor?" gibi sorulara yanıt arayacak. Perinçek, konferansın sonunda okurların sorularını yanıtlayıp, kitaplarını imzalayacak.

Mühendise Soma operasyonu Gündem Emniyetten "Bomba" açıklaması Gündem Hayatını kaybeden yurttaşın kimliği belirlendi Gündem Erdoğan'dan polise vur emri Gündem