Organik Aşk filminin konusu ne? Organik Aşk'ın başrol oyuncuları kim? Filmin oyuncu kadrosunda kimler var?

Bu akşam FOX'ta saat 20.00'de yayınlanacak olan Organik Aşk filminin konusu ne? Organik Aşk filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

Abone ol

Senaryosunu Volkan Girgin'in kaleme aldığı, Organik Aşk filminde, bir Ege köyüne yerleşmek isteyen Bülent’le ailesinin zorla evlendirmeye çalıştığı Esma’nın kesişen yolculuğu anlatılıyor. Bülent, zengin bir ailenin inşaat şirketinden sorumlu beceriksiz oğludur. Ailenin bugün eriştiği zenginliğin tamamı baba Celal’in eseridir. Bülent, Celal’in hayattaki tek başarısızlığıdır. Üstelik bu başarısızlık oğlanın yüzüne vurulmasın diye her ay dünyanın parasını harcamaktadır. Celal için bu gidişata dur deme zamanı gelmiştir. Babası Celal kendisi gibi sıfırdan hayata başlaması için Bülent’e bir ay müddet verir: Ya adam olacaktır, ya da mirastan men edilecektir!

Bu çıktığı yolculukta başına gelen binbir türlü maceradan sonra, yolda karşılaştığı düğünden kaçan gelin Esma ile aşkı bulurken namus davası için peşlerinde olan abisi Davut ile de ayrıca uğraşırlar. Bülent ve Esma hem hayatlarını geçirecekleri organik köyü, hem de organik aşkı bulmuştur.

Filmin oyuncu kadrosunda; Gizem Karaca, Mustafa Mert Koç, Tarık Papuççuoğlu, Ruhsar Gültekin, Hacı Ali Konuk, Erdi Ünver, Gizem Arıkan, Suat Ülhan

ORGANİK AŞK FRAGMAN

ulusal.com.tr

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu filmi konusu nedir? Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu oyuncu kadrosunda hangi isimler var? Medya Malefiz filminin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? Malefiz bugün hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? Medya Benim Adım Melek'in yeni bölümü yayınlanacak mı? Benim Adım Melek 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Benim Adım Melek 27. bölüm izle... Medya Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 8 Nisan Çarşamba 2020 Kanal7 yayın akışı... Bu akşam Aşk Bir Rüya var mı? Medya