Trabzonsporlu isimden şok sözler

Abone ol

Galatasaray'ın sahasında Trabzonspor'a 1-0 mağlup olduğu mücadelenin ardından futbolcu ve teknik direktörlerin açıklamaları:

Zeki Yavru, "Geçen seneki maçı hatırlıyoruz. 7 kişiyken 'Oley' çekmelerini unutmadık. Trabzonspor'un çıkışını sürdüreceğiz" diye konuştu.

Riekerink, "Kaybettiğimiz için üzgünüz. Yenilginin iki nedeni var. Birincisi, sol kanatta yaptığımız top kayıpları. Rakip orta sahayı kontrol etmekte sıkıntı çektik. Bu şekilde de gol geldi. Kendi sahamızda kazanmak istiyorduk" ifadelerini kullandı.

Uğur Demirok: ''Çok iyi mücadele ettik. Deplasmanda oynanması gereken bir oyun oynadık. Golü attık, skoru koruduk. Zaten burada kazanmaya alışığız. Bu ilk değil, son da olmayacak. Geçen sene burada takım 7 kişi kaldığında oley çeken taraftar, açıp bir Trabzonspor tarihini okusun. Taraftarımıza ve Galatasaray taraftarına armağan olsun bu galibiyet''

Ersun Yanal: "Son dakikada artan baskı olmasına rağmen pozisyon olarak Galatasaray için kısır bir maç geçti. Bu savunma için bizim adımıza önemliydi. Rakibine oyun üstünlüğünü vererek maçı kazandık. Galatasaray formdaydı ve o yüzden bizim için önemliydi. Son dakika dışında Galatasaray'ın pozisyonu olduğunu söyleyemem."

Eren Derdiyok: ''Çok üzgünüz. Hedefimiz maçı kazanmaktı. Taraftarlarımız geldi bizi desteklemeye. 90 dakika tek kale oynuyoruz. Şanssızlık mı diyeyim bilemiyorum. Üzücü olan 90 dakika tek kale oynayıp rakibin bir topta gol atması...'' ifadelerini kullandı.

N'Doye: "Bir önceki maçta çok pozisyon bulup gol bulamamıştık. Bu hafta önemli bir maça çıkacağımızı biliyorduk ve galibiyeti aldık. Galataray'ın ortada oynayan oyuncularının kaliteli olduğunu biliyordum. Onları geçmeye çalıştım golü buldum ve onlarla mücadele ettim. Forvette alternatifler olması takım için iyi birşey. Hepimiz bu takımın oyuncularıyız. Hocamıza destek oluyoruz ve hangimiz o hafta daha iyiyse o oynuyor."/Hürriyet

Vefa Küçük’ten Aziz Yıldırım’a destek Spor Türkiye - Kosova maçının bilet fiyatları açıklandı Spor Emenike, Fenerbahçe paylaşımlarını sildi! Spor Gloria Ironman 70.3 Turkey start alıyor Spor