Marmara Denizi'nde lodos etkisini sürdürüyor

Kış koşulları ağırlaşıyor. Kentlerde başta ulaşım olmak üzere bir çok sorun yaşanıyor. Marmara Denizi'nde lodos etkisini sürdürüyor. Ege'de şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiliyor. Manisa ve Kütahya'da ise kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Abone ol

Kış yüzünü kimi yerde kar ve tipi, kimi yerde de şiddetli rüzgarla gösteriyor. Bu durum hayatı ve ulaşımı olumsuz etkiliyor.

Marmara Denizi'nde kuvvetli esen lodos, 2 gündür deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. Yerli ve yabancı bandıralı 7 şilep ve tanker, Tekirdağ sahilinde bekliyor.

Lodos, balıkçıları da olumsuz etkiledi. Denize açılamayan balıkçılar, kıyıda ağlarını onardı.

Ege'de şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Aydın'ın Kuşadası ilçesinde iki balıkçı teknesi battı. Çok sayıda tekne suyla doldu. İzmir'in Dikili ilçesinde de deniz taştı. Sahil bandı su altında kaldı.

Manisa'da kar ve tipi ulaşımda etkili oldu. İzmir-Ankara kara yolunda trafik akışı kontrollü sağlandı.

Kar yağışı, ilçe merkezi ve yüksek kesimlerde akşam saatlerinde başladı. Karın tipiye dönüşmesi ve sisinde etkili olmasıyla ulaşımda bazı aksamalar meydana geldi.

Kütahya'da kar yağışı ulaşımı etkiledi. Domaniç ilçesinde, ulaşım güçlükle sağlandı. Karayolları ekipleri iş makineleriyle kar küreme ve tuzlama çalışmaları yaptı.

Kar yağışı nedeniyle Kocayayla mevkisinde hasarlı kazalar meydana geldi.

ulusal.com.tr

Muğla'da eve giren yılanı itfaiye ekibi çıkardı Yurt Meteorolojiden denizde fırtına uyarısı Yurt HDP Mardin İl Başkanı Ağaoğlu terör operasyonunda gözaltına alındı Yurt İstanbul'da toplu taşıma araçları dezenfekte ediliyor Yurt