Bilinen en eski sözlük hangi diller arasındadır? Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan sorunun doğru cevabı nedir?

Pazartesi ve cumartesi günlere Atv ekranlarında bilgi dağarcıklarını geliştirmek isteyen seyirciler tarafından izlenen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında dün zor bir soru soruldu... İşte 27 Ocak Pazartesi akşamı Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının zor sorusu!

Abone ol

Dün akşam 'bilinen en eski sözlük hangi diller arasındadır' sorusundan sonra herkes bu sorunun cevabını aratmaya başladı.

Sorulan soru ve şıklar şöyleydi:

Bilinen en eski sözlük hangi diller arasındadır?

A: Sümerce ve Akadca

B: Asurca ve Hititçe

C: İbranice ve Arapça

D: Yunanca ve Latince

Doğru cevap: A şıkkı Sümerce ve Akadca

ulusal.com.tr

Sevdim Seni Bir Kere 100. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere son bölüm özeti... Medya Sıla, Tarık'ı görebilecek mi? Beni Bırakma 376. bölüm izle... 24 Ocak Cuma son bölüm izle... Beni Bırakma 376. bölümde neler oldu? Beni Bırakma oyuncu kadrosu Medya İkimizin Yerine 508. yeni bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 508. bölüm fragmanı izle...(28 Ocak Salı) Medya Müge Anlı'da bugün ne yaşandı? (27 Ocak Pazartesi) Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Ocak Pazartesi günü izle... Medya