İstanbul'da faciadan dönüldü

İstanbul Fatih'te yangın çıktı. Ahşap binanın 2'inci katında çıkan yangın bir anda tüm binayı sardı. Daireden çıkamayan bir genç kız kendisini 3'üncü kattan aşağıya attı. Yaşlı bir kadın ise vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

Abone ol

İstanbul Fatih'te 3 katlı ahşap binada yangında faciadan dönüldü.

Alevlerin sardığı binada, genç bir kız üçüncü kattan kendisini aşağıya attı. Yaşlı bir kadın ise çevredeki vatandaşların yardımıyla son anda alevlerin sardığı daireden kurtarıldı.

Korku dolu anların yaşanmasına sebep olan yangında kendisini aşağıya atan genç kız ağır yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Akşam saatlerinde çıkan yangına iddialara göre, tutuşturmak için sobaya dökülen benzin bidonunun alev alması neden oldu. Alevler kısa sürede ahşap binayı tamamen sardı.

Fatih, Şişli ve Bayrampaşa itfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Yaklaşık bir saat süren yangın söndürme çalışmalarında alevler kontrol altına alınarak söndürüldü. Binada ağır hasar meydana geldi.

Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.

ulusalkanal.com.tr

Üreticiler: Çözüm tavan fiyatta değil! Yurt Liseli kız arkadaşını öldürüp kendini vurdu Yurt Ekmeğin içinden çıkanlar şoke etti Yurt Sürücünün bırakıp kaçtığı yaralı 9 gün sonra öldü Yurt