Şehitler uğurlandı

Kahraman mehmetçiğin Hakkâri'de zor şartlar altındaki operasyonları devam ediyor. İkiyaka Dağları bölgesinde pusu ve güvenlik maksadıyla bulunan 3 asker; sarp, dik ve buzlu kayalıklarda havanın karanlık olması nedeniyle uçurumdan yuvarlandı. Üzücü olayda 1 binbaşı ile 1 uzman çavuş şehit oldu 1 uzman çavuş da yaralandı.

Abone ol

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde "Şehit Yüzbaşı İhsan Ejdar Operasyonu" devam ediyor.

Mehmetçik, saat 05.40 sıralarında İkiyaka Tepe mevkiinde pusu ve güvenlik maksadıyla operasyona çıktı. Bölgenin sarp, dik, buzlu ve havanın karanlık olması sebebiyle kayan 3 mehmetçik uçurumdan yuvarlandı.

Binbaşı Kürşat Selim Şenol ile bir uzman çavuş şehit oldu. 1 uzman çavuş da yaralı olarak Yüksekova Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Van'da bombalı saldırıda şehit olan mehmetçiğimiz de son yolculuğuna uğurlandı.

Astsubay Sinan Babacan Çatak ilçesinde arazi aramasına çıkmıştı. PKK'nın önceden menfeze tuzakladığı bombanın patlaması sonucu şehit olmuştu.

Şehit için meleketi Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde tören yapıldı. Yozgat'ın kahramanı duların ardından ebediyete uğurlandı.

Saldırıda şehit olan Korucu Kasım Sancar için de Van'da tören düzenlendi.

Sancar, Çatak Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr

Evler satıldı ancak tapu ve senetler verilmedi Yurt Kilosu 250 TL'den alıcı buldu! Yurt Otomobilde bıçaklı dehşet Yurt Şehidin hamile eşi: 'Hepinizin kökünü kurutacağız' Yurt