Meteoroloji'den uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bayram süresince oluşabilecek risklere karşı, vatandaşları uyardı.

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bayram süresince oluşabilecek risklere karşı, vatandaşları uyardı.

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı süresince yurdun büyük bölümünde yağış beklenmiyor, Bayramın 1. Günü Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda, 2. Günü Artvin ve Ardahan çevrelerinde, 3. Günü ise Kars, Ardahan ve Erzurum’un kuzeyinde kısa süreli sağanak geçişleri görülebileceği tahmin ediliyor.

Yurdun iç ve doğu bölgelerinde mevsim normallerinin birkaç derece üzerinde kıyı kesimlerde ise normalleri civarında seyreden hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Artvin ve Rize çevrelerinde şiddetli yağış!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Artvin ve Rize'deki yurttaşları, gökgürültülü sağanak yağışa karşı uyardı. Müdürlük, "Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün 13.00'a kadar Artvin'in kuzey ilçeleri (Hopa, Arhavi ve Borçka) ile Rize'nin doğu ilçelerinde (Fındıklı ve Ardeşen) çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (76-100 mm) yağış beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." şeklinde açıklama yaptı.

Meteoroloji aynı zamanda, yurttaşları, ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım ve ulaşımdaki aksamalara karşı bilgilendirdi.

ulusalkanal.com.tr

Dengesini kaybedip düştü arkasından 3 kişi!.. Yurt Orman küle döndü Yurt Sahile cami izni Yurt Soma'ya bayram gelmedi Yurt