Şehitlere veda

Diyarbakır ve Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin saldırılarında şehit olan 2 asker için bugün memleketlerinde tören düzenlendi. Kayseri ve Mersin'de binlerce yurttaşın katıldığı törenlerde, "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganı atıldı.

Abone ol

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'ya yapılan operasyonlar sırasında şehit olan Astsubay Burhan Kaplan için Kayseri'de tören düzenlendi.

Burhan Kaplan'ın annesi şehit oğlunu, "Ana sütüm gibi helal olsun. Millete helal olsun" sözleri ile karşıladı.

31 yaşındaki Kaplan için Ağırnas Cami'sinde tören düzenlendi. Törenin ardından şehit Astsubay Ağırnas Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Şırnak'ta sivil kıyafet ile marketten alışveriş yaptığı sırada PKK'lı teröristlerin hain saldırısında şehit olan Jandarma Astsybay Ömer Koca için Mersin'de tören düzenlendi.

Koca'yı Mersinli yurttaşlar, alkışlarla ve "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları ile karşıladı.

Koca, evli ve 1 çocuk babasıydı. Şehit Ömer Koca Muğdat Cami'nde düzenlenen törenin ardından Mersin Şehitliği'nde toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr

Rusya'dan ABD'ye: B planı yok, olmayacak Gündem 2016 Bütçe Tasarısı bugün Meclis Genel Kurulu'na geldi Gündem Meclis Başkanı İsmail Kahraman'dan 4 parti liderine çağrı Gündem Suudi Arabistan savaş uçakları İncirlik'te Gündem