Erdoğan: Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun?

Abone ol

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, muhtarlar toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu

Erdoğan, "Meclis'teki sürecin tamamlanmasının ardından konu milletimizin huzuruna gelecek, herkes izahını milletimze yapacaktır" dedi.

Beştepe'de konuşan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Demokrasinin ilk adımı muhtarlık, son kademesi cumhurbaşkanlığıdır

Aynı anda hem terör hem ekonomi cephesinde mücadele ediyor, hem de uluslararası saldırılara karşı direniyoruz. Bu ülkenin öyle bir kaç fiske ile yıkılmayacak ulu bir çınar olduğunu cümle alem görmüştür.

Bugün olduğumuz yere iki ayda gelmedik, bizim arkadamızda 2000 yıllık devlet geleneğimiz, coğrafyamızdaki 1000 yıllık varlığımız var.

Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Sen orada kalıcı mısın sanıyorsun? Sen o makamda varsan o gazi sebebiyle varsın, haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da haddini sana bildirirler. İçişleri Bakanıma da söyledim, gereği yapılacak.

"Hans'ın George'un değil, Ayşe'nin Fatma'nın hazırladığı raporlar bağlar"

Döviz kuru üzerinden ekonomimize darbe vuruluyor. Yatırımları engellemek, yatırımcıları engellemek istiyorlar. Müttefik dediğimiz, stratejik ortak dediğimiz ülkelerin yalanlarını, husumet derecesine varan tutarsızlıklarını saymıyorum. Ne raporu hazırlarsanız hazırlayın, bizim raporumuzun sahipleri var. Hans'ın George'un hazırladığı raporlar değil, Ayşe'nin Fatma'nın hazırladığı raporlar bağlar.

"Avrupa Birliği başta olmak üzere pek çok uluslararası kuruluş ülkemize haksız ithamlarda bulunuyor, ne derlerse desinler, biz yolumuza devam edeceğiz. Kimse bu vatanda operasyon yapamaz. Yir şey. e bak, şu anda Cudi'de kimler var, Mehmetimiz, şehirlerde polisimiz var. Gabar'da, her yerde. Her yerde varız, var olacağız ve asla vatanımız üzerinde operasyona müsade etmeyeceğiz. "

"EL BAB OPERASYONUNUN UZAMASININ SEBEPLERİNİN FARKINDAYIZ"

"DEAŞ, PYD, YPG oradan Kilis'e, Gaziantep'e oralardaki sınır ilçelerimizi vurmaya çalıştılar. İşte sabır sabır sabır dedik. Sonunda dedik ki; hayır, buralara girilecek. ÖSO ile beraber Cerablus'tan başladık, El Bab'a kadar girdik. DEAŞ artık tamamen kaçıyor ve PYD/YPG ile onlarla da bu mücadele kararlılıkla sürecektir. Hep ne diyorum, terörden arındırılmış güvenli bölge. Bu bizim hakkımız. Eğer o bölgelerden benim vatandaşım sürekli olarak tehdit altındaysa hakkımız var. Can güvenliği, mal güvenliği bizim en büyük görevlerimiz. Bu adımları bunun

"Irak'ta benzer oyunların hazırlıkları içindeler. Başbakanımız işte bir ziyaret yaptılar. Temenni ederim ki bu tür şeyler olmaz. DEAŞ'a verilen, YPG'ye verilen gizli açık desteğin dünyadaki tüm sapkın tipleri ülkemize çekmelerinden çok iyi biliyoruz. Çok kısa sürede bitebilecek El Bab operasyonunun uzamasının sebeplerinin de farkındayız. Herkesin bir hesabı varsa bu milletin, bu ülkenin daha büyük hesabı var. Bizim başımıza çorap örmeye kalkanlar, kendi başlarına ördükleri ağın farkındayız.

Manisa'dan çalınan 327 bin yumurta İzmir'de bulundu Gündem Reina dolandırıcılığında 185 bin liralık vurgun Gündem Suriye sınırında mühimmat ele geçirildi: 3 gözaltı Gündem Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: Erdoğan'ı, ABD yıkmaya çalışıyor Gündem