İşçiler Ankara'ya yürüyor

Maaşlarından iş güvenliğine bir çok sorun yaşayan taşeron işçiler hedefine Ankara'yı koydu. Tüm Türkiye'deki taşeron sağlık işçileri yaşadıkları sorunlara karşı 31 Ocak'ta Çalışma Bakanlığı önünde olacak. Sorunlar ve talepler dile getirilecek.

Abone ol

Maaşsız, tazminatsız işten çıkarılan da canları pahasına çalıştırılan da onlar. Onlar taşeron işçiler.. İşçiler tüm bu sorunlara karşı sesini bu kez İstanbul Okmeydanı Hastanesi'nden yükseltti.

Taşeron işçilerin hedefi Ankara. DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu, Çalışma Bakanlığı önünde eylem yapılacağını duyurdu.

Eyleme tüm Türkiye'den katılım olacak. 30 farklı ildeki 60 hastaneden gelecek taşeron işçiler Çalışma Bakanlığı'nı protesto edecek.

İşçiler bakanlığa tepkili. Çünkü onlar, son dönemde sıkça gündeme gelen "taşeron işçilerin kadroya geçirileceği" açıklamalarına inanmıyor.

ulusalkanal.com.tr

Gözaltı süreleri 4 güne çıktı Gündem Askeri Casus Davası'nda 15 tahliye Gündem “Tutukluluk en fazla 5 yıldıır“ Gündem 'Kardeşime işkence yapıyorlar, can güvenliği yok' Gündem