Doğu Perinçek'ten Başbakana 28 Şubat tepkisi: Yargının işine burnunu sokamaz!

"Bugün 28 Şubat'ı tartışmak Afrin'deki Mehmetçiğe haksızlıktır ". AKP'nin 28 Şubat açıklamalarına karşı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek bu çıkışı yaptı. "28 Şubat Amerika'ya karşıydı" diyen Perinçek AKP'nin 28 Şubat saplantısından kurtulamadığını söyledi. Vatan Partisi Lideri, Başbakan Binali Yıldırım'ın "28 Şubatçılar en ağır cezayı alacak" açıklamasına da "Başbakan bunu söyleyemez, bu açıkça yargıya müdahaledir" dedi.

Abone ol

Başbakan Binalı Yıldırım ve AKP sözcüsü Mahir Ünal açıklamasına yanıt verdi. "AKP, 28 Şubat saplantısından kurtulamıyor" dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 28 Şubat'ın yıl dönümünde Ulusal Kanal'a özel açıklamalar yaptı. 28 Şubat'ın Amerika'ya karşı yapıldığını söyledi. Amerika'nın 28 Şubat'a yanıt olarak 2002 yılında yaptığı tatbikatı hatırlattı.

28 Şubat bin yıl sürecek açıklamasına da değindi Vatan Partisi Lideri. "28 Şubat hala sürüyor" dedi, Afrin'i işaret etti.

Perinçek, 28 Şubat'ın asıl hedefinin FETÖ lideri Fethullah Gülen ve Tansu Çiller olduğunu , Necmettin Erbakan'ın da bunu bildiğini söyledi.

"AKP'yi iktidara Amerika taşıdığını belirten Doğu Perinçek, "bugün Amerika ile karşı karşıyalar ama AKP , 28 Şubat saplantısından kurtulamıyor" dedi.

Başbakan Binalı Yıldırım'ın açıklamasının ise yargıya müdahale olduğunu söyledi Perinçek. 28 Şubat davasının hakimlerine seslendi.

ulusal.com.tr

Borsa günü yükselişle tamamladı Gündem Ulusal Kanal'dan İYİ Partili Aytun Çıray'a HDP ve ittifak sorusu Gündem ABD'nin PKK/PYD'yi kurtarma çabası Gündem Kayseri merkezli 13 ilde FETÖ operasyonu: 8 gözaltı Gündem