Fenerbahçe'den flaş koronavirüs açıklaması: Bazı oyuncu ve idareciler koronavirüs belirtisi taşıyor

Fenerbahçe basketbol takımında bazı oyuncu ve idari kadro çalışanlarında koronavirüs belirtileri tespit edildi. Beşiktaş ise erkek basketbol takımında koronavirüs konusunda bir sıkıntının olmadığını açıkladı.

Abone ol

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nın bazı oyuncu ve idari kadro çalışanlarının, Kovid-19 belirtisi taşıdığı duyuruldu.

Açıklama Sarı-lacivertli kulüp tarafından yapıldı.

"KOVİD-19 BELİRTİLERİ RASTLANDI"

"Erkek basketbol A takımımızda yapılan rutin kontroller sonrasında, bazı oyuncularımız ile idari kadro çalışanlarımızda yeni tip coronavirüs belirtilerine rastlanmıştır."

Belirtilerin tespit edilmesi sonrası hemen harekete geçildi. Sağlık heyeti duruma müdahale etti. Takım, detaylı tarama testleri için hastaneye götürüldü.

Haber sonrası "geçmiş olsun" mesajları peş peşe geldi. Türkiye Basketbol Federasyonu, Anadolu Efes, Beşiktaş ve Galatasaray, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı için mesaj yayımladı.

Bir açıklama da Fenerbahçe Beko'nun ligde son maçını yaptığı TOFAŞ'tan geldi.

Kulübün Genel menajeri Tolga Öngören, "Herhangi bir koronavirüs belirtisi olan basketbolcumuz yok. Bütün önlemlerimizi aldık, bekliyoruz" dedi.

Öte yandan Beşiktaş, erkek basketbol takımında koronavirüs konusunda bir sıkıntının olmadığını duyurdu. Yapılan açıklamada Siyah-beyazlı ekibin 13 gün önce Fenerbahçe Beko ile bir maç oynadığı hatırlatıldı. "Ekibimizde bu belirtileri gösteren kimsenin olmadığını ifade ederiz." denildi.

ulusal.com.tr

Sivassporlu futbolculara izin verildi Spor Galatasaray Doğa Sigorta Başantrenörü Erdoğan: Liglerin ertelenmesini doğru buluyorum Spor Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Sepil'den liglerin başlama tarihiyle ilgili açıklama Spor UEFA'dan EURO 2020 açıklaması Spor