Genelkurmay Başkanı Özel'den dikkat çeken konuşma!

30 Ağustos Resepsiyonunda açılım süreci ile ilgili "Kırmızı çizgi" uyarısı yapan Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, dikkat çeken açıklamalarını sürdürdü. Özel, Balıkesir'de katıldığı mezuniyet töreninde "silahlı kuvvetlerin milletin ve devletin bekası olduğunu ve böyle kalacağını vurguladı. Orgeneral Özel, Yargıtay resepsiyonunda ise "hukuk" vurgusu yaptı.

Abone ol

Çankaya Köşkü'ndeki 30 Ağustos resepsiyonuna açılım süreci ile ilgili "kırmızı çizgi" uyarısı yaparak TSK'nın duruşunu hatırlatan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Balıkesir'deki Astsubay mezuniyet töreninde de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Orgeneral Özel, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar ile katıldığı mezuniyet töreninde, "Silahlı kuvvetlerimiz her zaman yüce milletimizin göz bebeği olmuştur hep böyle kalacaktır" dedi

"Milletimizin ve devletimizin bekasının güvencesi olan silahlı kuvvetlerimiz, her zaman yüce milletimizin göz bebeği ve en güvendiği kurum olmuştur ve hep böyle kalacaktır. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın"

Özel, Yargıtay adli yılı açılışı nedeniyle düzenlenen resepsiyonda da "hukuk" vurgusu yaptı. Özel, resepsiyonda kendisine eşlik edenYargıtay Başkanı Ali Alkan'a "Devletimizin hukuka ihtiyacı var" dedi. Alkan da Özel’e teşekkür ederek "Hukuksuz devlet olmaz" yanıtı verdi.

ulusalkanal.com.tr

CHP'li başkan kaza geçirdi Gündem AKP'ye oy hırsızlığı yargıya taşındı Gündem İşte Türkiye’nin aylık tüketim harcaması Gündem Ordu'dan bir zafer daha! Gündem