Bu görüntüler yürekleri ağızlara getirdi

Paraşüt ipi uçağa takıldı, paraşütçü havada dakikalarca asılı kaldı. Korkunç olay Meksika'daki bir askeri tatbikat sırasında yaşandı. İşte, yürekleri ağızlara getiren o görüntüler.

Abone ol

Herkes sırayla atladı, o ise ipi takıldığı için uçağa asılı kaldı. Meksika'daki bir askeri tatbikat sırasında çekilen bu görüntüler yürekleri ağızlara getirdi.

Meksika'daki askerler uçağın arka kapağından paraşütle atlama tatbikatı yapıyordu. Askerler birer birer arka kapaktan atladı. Ancak adı açıklanmayan bir paraşütçü onlar kadar şanslı değildi. Tam da uçaktan atlarken, bir ucu uçağa diğer ucu paraşüt çantasına bağlı olan statik ip, uçağa takıldı, paraşütçü havada asılı kaldı.

Dehşet dolu anlar, uçaktaki bir asker tarafından saniye saniye kaydedildi.

Praşütçü, saatte 350 kilometre hızla giden bu uçağın arkasında dakikalarca kaldı. Şiddetli rüzgarın etkisiyle, defalarca kendi etrafında döndü. Kurtarılmak için uçaktakilerden yardım istedi.

Paraşütçünün bir süre sonra uçağa çekildiği ve halen hastanede tedavi gördüğü bildirildi.

ulusalkanal.com.tr

MHP'de kurultay çağrısı Gündem Erdoğan'dan Yargıtay'a sert ifadeler Gündem Obama'dan soğuk duş etkisi yapacak tavır Gündem Reyhanlı davasında 5 kişi tahliye edildi Gündem