Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'nun teklifine yanıt

CHP Genel Başkanı, Başbakan Davuoğlu'nun teröre karşı ortak bildiri imzalama çağrısına yanıt verdi. Protokole 4 partinin de imza atması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderler zirvesi düzenlemesi halinde Saray'a gidebileceğini söyledi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki terör saldırısı sonrası Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptığı görüşme hakkında konuştu.

Başbakan'ın teröre karşı ortak bildiri önerisinde bulunduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu metni 4 partininde imzalaması gerektiğini söyledi.

"Davutoğlu ile ikimiz imzalarsak diğer partiler terörü savunuyormuş durumuna düşer" diyen Kılıçdaroğlu, 4 partinin de imzalaması halinde teröre karşı ortak bildiriye evet diyeceklerini kaydetti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile terör konusunu konuşmak istediğini kaydeden Kılıçdaroğlu, "Ben gitmek istiyorum, olmaz diyor. Kendisi buyursun gelsin. Kapımız açık. Görevimiz ülkenin sorununu çözmekse şimdi konuşmayacağız da ne zaman konuşacağız. Kendilerine göre haklı gerekçeleri olabilir ama bu soruları sormaktan da kendimi alamıyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı'nın yakın kurmaylarına "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderler zirvesi düzenlemesi halinde Saray'a gidebilirim" mesajını verdiği belirtildi.

ulusalkanal.com.tr

Doğu Perinçek'ten Levent Kırca mesajı Gündem TSK: Gerekli reaksiyon gösterilmiştir Gündem Sağlık Bakanlığı'ndan 'Ankara' açıklaması Gündem Türkiye'den İsrail'e tepki Gündem