İşçi Partisi Tekirdağ’da adaylarını açıkladı

İşçi Partisi Tekirdağ’da yerel seçimler için belediye başkan adaylarını ve meclis üyelerini açıkladı.

Abone ol

Türkiye Mimarlar Mühendisler Odasınının konferans solunun da yapılan açıklamada adaylar basına tanıtıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İşçi Partisi Tekirdağ il Başkanı Em. Binbaşı Zafer Şen, Tekirdağ Süleyman Paşa ilçesi Belediye başkan adayı Ses sanatçısı Mustafa Ozan, Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi Belediye Başkan Adayı Gazeteci Yakup Önal, Tekirdağ’ın Saray ilçesi Belediye Başkan adayı Emekli İşçi Nedim Çolakoğlu oldu.

Yaparız Kararlılığı

2008 yılında TSK’dan Emekli olan Binbaşı Zafer Şen. Emekli olduğunda İşçi Partisi'ne üye oldu. Çorlu’da bulunduğu sürelerde ADD başkan yardımcılığı görevi yapan Em. Binbaşı Zafer Şen, 2012 yılında İşçi Partisi Tekirdağ il başkanlığı görevine geldi. Ergenekon oparesyonlarının hedefi olan Zafer Şen davada tutuksuz olarak yargılanmaktadır. Şen yaptığı konuşmada, “Artık şehirlerin insanı ön pilana çıkaran, doğayı koruyan bir yönetimle yönetileceğini vurgulayarak. Tekirdağ’da bu seçimlerde İşçi Partisinin belediyeleri olacak göreceksiniz. Yaparız.” Dedi.

Süleyman Paşa’nın Sorunlarını Ortadan Kaldıracağız.

Tekirdağ’ın Merkez ilçesi olan Süleyman Paşa’nın adayı Mustafa Ozan, İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Önlisansı bölümünü bitirdi. Halk Müziğine ve bağlamaya bağlı olan Mustafa Ozan mühendislik hiç yapmadı. Tekirdağ’da müzik işi ile uğraşan Mustafa Ozan Tekirdağ Belediyesi Konservatuar öğretmenlik yapıyor. Kendi korosunu kuran Mustafa Ozan birçok yerde konserler verdi. Evli ve 1 Çocuk Babası olan Mustafa Ozan şunları belirtti. “bugün baktığımız zaman Süleyman Paşa ilçemizde birçok sorun var. Ulaşımdan tutun temizlik problemlerine kadar. Biz İşçi Partisi olarak bunları kadrolarımla çözeceğiz.” Dedi.

Şarabın Başkenti Şarköy.

1962 yılında doğan Yakup Önal Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdi. Birçok Ulusal Gazetede çalışan Yakup Önal, 11 yıldır Şarköy’ün Sesi gazetesini çıkartıyor.

İşçi Partisinin Şarköy Belediye Başkan adayı Yakup Önal Şarköy’ün sorunlarını anlattı. Önal “Şarköy şarabıyla ünlü bir yerleşim yeri. Hükümetin şarap ve alkol politikaları nedeniyle Şarköy zor günler geçiriyor. Biz buralarda şarap festivalleri yapmak istiyoruz. Şarköy Şarabın Başkenti olabilecek bir yer” Dedi.

Sonuna Kadar Mücadele Edeceğiz.

İP Saray İlçesi Belediye Başkan Adayı Nedim Çolakoğlu İşçi Emeklisi, 1994-98 yılları arasında DSP Saray ilçe Başkanlığı görevini yapan Nedim Çolakoğlu, 1998 yılında Saray Belediye meclis üyeliği görevi yaptı. 2004 ten bugüne Saray ADD başkanlığı görevini yürüttü. Nedim Çolokoğlu “ Saray’da sistem belediyesinin tekrar kazanmak için verdiği ödünlerden dolayı halkımın kaybettiklerinin hesabını soracağız. Hükümetten korkanların neler yaptığı ortada bizlerde asla bunu göremeyeceksiniz. Biz dimdik ayakta duracağız.” Dedi.

Haber: İmdat Şahin

ulusalkanal.com.tr

''Kumpas için kullanıldı'' Gündem CHP adayları belirledi Gündem Yeni savcı temizledi Gündem Dilan'a takipsizlik Gündem