CHP'de sular durulmuyor!

CHP'deki belediye başkan adayı krizi devam ediyor. İzmir, Antalya, Aydın, Kırklareli'nde protestolar vardı. Art arda istifalar geldi. Tepki gup toplantısına yansıdı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tepki gösterenlere çok sert yanıt verdi.

Abone ol

CHP'de sular durulmuyor. CHP Parti Meclisi, il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Atatürkçü adaylar saf dışı bırakıldı, CHP karıştı. 2 günden bu yana CHP Genel merkezindeki protestolar aralıksız devam ediyor.

Aday krizi CHP grup toplantısına da yansıdı.

Bir partili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşmaya başladığı sırada tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun yanıtı sert oldu.

Kriz en fazla İzmir'de hissedildi. CHP’nin hemen hemen tüm ilçelerinde eylemler yapıldı. Çiğli 'de partililer açlık grevine başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan CHP'liler Başkan Aziz Kocaoğlu istifaya çağırdı.

CHP Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan partisinden istifa etti.

Menderes’te 3 dönemdir başkanlık yapan Ergün Özgün’de başka partiden ya da bağımsız aday olabileceğini açıkladı.

CHP Aydın il binası önünde kalabalık bir grup eylem yaptı. İl binası işgal edildi.

Antalya'da da sular durulmadı. Muratpaşa'da Belediye Başkan adayı olarak mevcut başkan Süleyman Evcilmen'in göstermesine tepkiler sürüyor. CHP il binası önünde toplanan partililer, slogan atıp eylem yaptı.

Kırklareli'deki aday krizi de devam ediyor. Dün CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek istifa etti. Bugün de Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan.

Edirne Belediye Başkanı CHP’li Hamdi Sedefçi'de aday gösterilmemesi üzerine dün partisinden istifa etmişti.

ulusalkanal.com.tr

Erdoğan, Gülen'e bakın ne dedi! Gündem Yurtseverler Meclis'e! Gündem İmralı'daki Öcalan görüntülerine PKK'dan 3. açıklama Gündem Habertürk Bahçeli'nin o sözünü dinledi Gündem