İthal doktorlar geliyor

İthal doktorlar geliyor. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, iş arayan Yunanistanlı doktorlara Türkiye'ye gelmeleri için çağrı yaptı. Müezzinoğlu, "Benim de onlara ihtiyacım var. Evet 7 bin doktora kapılarımız açık. Onlara bu ülkeye birikimleriyle bu millete hizmet etmeye davet ediyorum" dedi.

Abone ol

"Birileri Atatürk'ü kullanarak, Atatürkçü geçinerek yan gelip de yatmaya devam ediyor. Ama biz onun gösterdiği hedeflerde koşan, onu anlayan, millete değer veren ve milleti muasır medeniyet seviyesinin üzerine taşıma gayreti olan bir anlayışız. " Sağlık Bakanı böyle konuştu.

"Gerçek Atatürkçü biziz"

diyen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Atatürk'ün "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz" sözünü unuttu ve doktor ithal etmek için düğmeye bastı.

İstanbul Küçükçekmece'de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin temeli atma töreninde konuşan Bakan Müezzinoğlu, iş arayan Yunanistanlı 7 bin doktoru Türkiye'ye çağırdı.

ulusalkanal.com.tr

Küçük kızın kumbarası Gündem Özbey, CHP ve MHP'ye güçbirliği çağrısı yaptı Gündem Direniş şehitleri aileleri alanlarda olacak Gündem Barzani Ankara'ya geliyor Gündem