Putin uyardı: Mantıksızca uygulamayın!

Rusya, 1 Ocak'tan itibaren başlayacak olan Türkiye'ye yönelik sebze-meyve yaptırımları öncesinde tedbir aldı. Rusya devlet başkanı Putin tedarikçilere gönderdiği mektupta, "mantıksız fiyat artışına" karşı uyarılarda bulundu.

Abone ol

Rusya Devlet Başkanı Viladimir Putin, ülkesindeki gıda üreciticisi ve tedarikçilerine "fiyat artışına gitmeyin" uyarısı yaptı.

Rusya'ya 1 Ocak itibarıyla Türkiye'den sebze-meyve girişi duracak. Başta narenciye olmak üzere birçok üründe sıkıntı yaşanması beklenirken gıda fiyatlarının tırmanmasına karşı önlemler alınmaya başlandı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise Rekabet Kurumu aracılığıyla fiyatları aşağı çekmek için Rus gıda üreticiler ve tedarikçilerine bir mektup gönderdi. Mektupta, ambargonun ortasında "mantıksız" fiyat artışlarına karşı üreticiler uyarıldı. Üreticilerden bu konuda tedbir almaları istendi.

ulusalkanal.com.tr

Mardin'de PKK'ya ağır darbe Gündem Akdoğan: Çözüm sürecini sabote eden anlayış demokratik siyaseti zehirliyor Gündem Şırnak'ta hain saldırı: 3 şehit, 2 yaralı! Gündem Erdoğan: Topraklarımızı bölmekten bahsediyorlar buna asla izin vermeyeceğiz Gündem