Bitlis Valiliği'nden Tatvan açıklaması! Belediye başkanına yalanlama

Abone ol

Bitlis Tatvan Belediyesi Başkanı Fettah Aksoy'un sosyal medya hesabından "Tatvan'da yeni bir kalkışma olacağı bilgisi alınmıştır. Lütfen çok acil Tatvan Yasam AVM Önüne toplanalım. Gün ülkeye sahip çıkma günüdür" yazmasının ardından halk sokağa çıktı ve sosyal medyada "Tatvan'da askeri darbe girişimi var" paylaşımları yapıldı.

Aksoy ilk paylaşımından 1 saat sonra ise, "Tatvan'da ki hareketlilik sona erdi. Şimdilik herhangi bir sıkıntı yok. Halkımız ile nöbetimize devam ediyoruz." yazdı.

Aksoy saat 02:17'de ise "Tatvan'da bir hareketlenme ve kalkışma söz konusuydu. Zamanında yapılan müdahale ve halkı meydana çağırmamız sonucu geri çekildiler. Şu an her şey normale döndü. Nöbetimize devam ediyoruz." yazdı.

Bitlis Valiliği Belediye Başkanını yalanladı

Bitlis Valiliği'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada askeri hareketliliğin olmadığı ve söz konusu söylentilerin asılsız olduğunu anlaşılmıştır denildi.

İşte Valilik sitesinde yer alan açıklama;

İlimiz Tatvan ilçesinde saat 23.00 sıralarında askeri kışlalarda hareketlilik olduğu söylentisi üzerine demokrasi nöbetindeki vatandaşlarımız sokağa dökülmüştür. Söz konusu söylentilerin asılsız olduğu anlaşılmış olup, ilimiz merkez ve ilçelerinde her hangi bir olumsuzluk olmamıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

ulusalkanal.com.tr

Jandarma Genel Komutanlığı’ndaki terfiler açıklandı Gündem FETÖ'nün 6 yazarına tutuklama Gündem Erdoğan: Milli Savunma Üniversitesi kurulacak Gündem Diyarbakır Lice'de jandarma karakoluna saldırı: Yaralılar var Gündem