Usta gazeteciden sert eleştiri: Kılıçdaroğlu bugün emperyallerin yanında mandacılığın temsilcisidir! Öyle olmasa...

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta cumartesi günü Adana'daki mitinginde FETÖ'cü kumpasçıları alkışlatmasına tepkiler büyüyor.

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar bugünkü köşesinde, Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'ye yoldaşlık ettiğini belirtti. Önkibar, "Sorsanız Kılıçdaroğlu güya onlara gazeteci diye sahipleniyor ama onlar gazeteci değil, emperyal bir casusluk şebekesinin yardakçıları! Lamı-cimi yok Kılıçdaroğlu’nun yaptığı basın özgürlüğünü sahiplenmek değil Fetullah örgütüne yoldaşlıktır" dedi.

Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar'ın bugünkü yazısının ilgili bölümü şöyle:

Türkiye ateş çemberinde Kemal Kılıçdaroğu’nun derdi Nazlı Ilıcak ile Çetin Altan’ın bakiyeleri! Peki kim bunlar?

Sarışın olanı bütün ömrünü CHP’ye söverek geçiren, türban fedaisi, oğlu Mehmet Ali’nin iş takipçisi ve azgın Fetullah tetikçisi Nazlı Ilıcak!

Esmer olanları PKK-FETÖ-Avrupa Birliği kutsayıcıları Ahmet ile Mehmet Altan!

Sorsanız Kılıçdaroğlu güya onlara gazeteci diye sahipleniyor ama onlar gazeteci değil, emperyal bir casusluk şebekesinin yardakçıları! Lamı-cimi yok Kılıçdaroğlu’nun yaptığı basın özgürlüğünü sahiplenmek değil Fetullah örgütüne yoldaşlıktır.

Fotoğraf net Kılıçdaroğlu bugün Türkiye’nin değil, emperyallerin yanında mandacılığın temsilcisidir... Öyle olmasa Adana meydanında yeni Ali Kemaller için ahaliye “Burada” dedirtmeye çalışmazdı!

ulusalkanal.com.tr

Şemdinli Belediye Başkanı tutuklandı Gündem Diyarbakır'da FETÖ operasyonu: 36 kişi hakkında gözaltı kararı Gündem Sivas merkezli 11 ilde FETÖ/PDY operasyonu: 14 öğretmen gözaltına alındı Gündem Merkez Bankası'ndan 'dolar' açıklaması Gündem