Veliefendi Hipodromu'nda operasyon! TJK'dan açıklama

İstanbul Emniyeti, Veliefendi Hipodromu'na sabah saatlerinde operasyon yaptı. Helikopter destekli operasyonda çok sayıda polis görev aldı. 3 kişinin gözaltına alındığı operasyonla ilgili Türkiye Jokey Kulübü bir açıklama yaptı. Ahırlar bölgesinde narkotik ve asayiş uygulamasının yapıldığı belirtildi.

Abone ol

İstanbul Bakırköy'de bulunan Veliefendi Hipodromu'nda, çok sayıda polis ekibinin katılımıyla operasyon yapıldı.

Sabah saatlerinde hipodroma gelen ekipler, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Bu sırada hipodroma giriş ve çıkışlar kapatıldı, daha sonra 678 ahır dahil birçok yerde arama yapıldı.

Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyona bir polis helikopteri de havadan kontrol sağladı.

Yaklaşık 4 saat süren aramalar 09:30 sularında sona erdi. Aramalarda 3 kişinin çeşitli suçlardan dolayı gözaltına alındığı öğrenildi.

Türkiye Jokey Kulübü, operasyonla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada narkotik ve asayiş ekipleriyle geniş çaplı bir denetim yapıldığı kaydedildi.

Türkiye Jokey Kulübü açıklamasında, "Türkiye Jokey Kulübü olarak, emniyetimizin zaman zaman gerçekleştirdiği bu tarz uygulamaları sonuna kadar desteklediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

İstanbul Emniyeti'i operasyonun içeriği ile ilgili bir bilgi vermedi.

ulusal.com.tr

Venezuela'nın Ankara Büyükelçisi Reyes: Bolivarcı ordu saldırıyı bozguna uğrattı Gündem Şırnak'ta terör operasyonu Gündem Diyarbakır'da terör saldırısı: 3 güvenlik korucusu yaralı Gündem Erhan Konuk, için memleketi Adana'da tören düzenlendi Gündem