Ulusal Kanal Kırşehir’deki Eğit-Donat kampını görüntüledi

Ulusal Kanal yine bir ilke imza attı, Eğit-Donat anlaşması kapsamında teröristlere eğitimin verileceği kampı görüntüledi. Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı Hirfanlı köyündeki kampın çevresinde hareketlilik üst düzeyde. Bir yılda yaklaşık 2 bin Suriyeli muhalifin eğitileceği kampın etrafında büyükelçilik araçları ve Amerikan subayları kol geziyor.

Abone ol

Televizyonlarda ilk kez yayınlanan bu görüntü Suriyeli teröristlerin eğitileceği merkezden. Ulusal Kanal Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı Hirfanlı köyüne giderek eğit donat merkezini görüntüledi.

Türkiye ile Amerika’nın birlikte planladığı eğit donat süreci gizli tutulan anlaşmalar çerçevesinde ilerliyor.

Ulusal Kanal olarak Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı Hirfanlı köyündeki eğit donat kampına ulaştık.

Görüntüsünü izlediğiniz kamp merkezinin yeri Jandarma Özel Harekat'ın eğitim alanı ait..

Kampın içinde henüz çok fazla bir hareketlilik yok. Ancak çevrede çok sayıda Amerikan subayı adeta cirit atıyor.

Dikkat çeken ayrıntılardan birisi de etrafta sürekli hareket halinde olan iki büyükelçilik aracı. Görüntülerden araçların içinin dolu olduğu anlaşılıyor. Bölgede ayrıca askeri ve sivil minibüsler de bulunuyor.

Kampa sevkiyatlar da başlamış durumda. Sevkiyat yapan TIR'lar arasında yabancı plakalı araçlar ise dikkat çekiyor.

Öte yandan eğitimin ne zaman başlayacağı belirsizliğini koruyor. Dışişlerinin daha önce verdiği 1 Mart tarihinin Mayıs başına ötelendiği gelen bilgiler arasında.

ulusalkanal.com.tr

Eğitimcilere hakaret eden müdüre istifa et çağrısı! Gündem Aykutalp Avşar'ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi! Gündem Twitter'da cadı avı başladı! 3 kişi gözaltında Gündem İzmir Valiliği kararından döndü! Gündem