Dikkatsizliği canına mal oluyordu

Ordu’nun Fatsa ilçesinde motosikletiyle yola kontrolsüz çıkan bir sürücü, kamyonun altında kalmaktan son anda kurtuldu. Olay anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Abone ol

Görüntülerdeki sürücü Gökhan Aydın(21), motosikletiyle bir anda yola doğru hareket etti. Hızla gelen kamyon, motosiklete ön tekerinden hafif çarptı. Olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay anını anlatan Gökhan Aydın, “Arkadaşlarımla galeride oturuyorduk. Markette bir şeyler almamı istediler. Motoruma bindim ve tam asfalta çıkacağım sırada kamyonun geldiğini gördüm ve frene bastım. O esnada motorum kendi kendine hareket etti ve kamyonun altına doğru ilerledi. Kendimi motorun üzerinden atarak kurtardım. Allah’tan bana bir şey olmadı, çok sevinçliyim” dedi.

Kaza nedeniyle motosikletin büyük hasar gördüğünü belirten Aydın, “Kaza olduktan sonra kamyon şoförü geriye doğru geldi ve bana sağlığım hakkında bir şeyler sordu. ‘İyiyim’ dedim ve daha sonra kendisi yoluna devam etti. Verilmiş sadakam varmış” diye konuştu. İHA

Yaşadığını ispatlamaya çalışıyor Yurt Yaşadığını ispatlamaya çalışıyor Yurt Uçan otomobil duvarı deldi! Yurt Ağrı’da terör operasyonu: 5 tutuklama Yurt