İstanbul'a tayin istedi!

Adalet Bakanlığı Uluslararası Hukuk ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Nurdan Okur, Bakırköy Hakimliği'ne tayinini istedi. Okur atama talebine gerekçe olarak eski HSYK 1'inci Daire Başkanı olan eşi İbrahim Okur'un Bakırköy'e atanmasını gösterdi.

Abone ol

Birleşmiş Milletler'e gönderilen tartışmalı Balyoz davası yazısı ile günndeme gelen Nurdan Okur, Adalet Bakanlığı Bürokratlığı'ndan hakimliğe atanma talebinde bulundu.

Adalet Bakanlığı Uluslararası Hukuk ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü görevini yürüten Nurdan Okur, Bakırköy Hakimliğine tayin istedi. Bakanlığa dilekçe sunan Okur, tayin talebine eşinin İstanbul Bakırköy Adliyesi'ne atanmasını gerekçe gösterdi.

Nurdan Okur dilekçesinde, "aile birliğimizin sağlanabilmesi için Bakırköy Hakimliğine atanmayı talep etme zorunluluğum doğmuştur." ifadelerini kullandı.

Nurdan Okur'un eşi İbrahim Okur HSYK 1'inci Daire Başkanı iken görev süresinin dolmasıyla Bakırköy'e düz savcı olarak atanmıştı. Okur, atama için İstanbul'u kendi tercih ettiğini açıklamıştı.

Nurdan Okur'un talebinin HSYK'nın mazeret kararnamesi kapsamında değerlendirilmesi bekleniyor.

ulusalkanal.com.tr

''Bu iç güvenlik reform paketidir'' Gündem Yasaklandı! Gündem Ermenek'te son durum Gündem İtiraz üzerine serbest bırakıldılar Gündem