İstanbul ve Ankara'da terör operasyonları

Terörle mücadele hız kesmeden devam ediyor. İstanbul ve Ankara'da terör örgütü PKK ve DEAŞ'a yönelik operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltıda alındı.

Abone ol

PKK ve DEAŞ'a karşı yürütülen operasyonlara yenileri eklendi.

İstanbulEsenyurt ve Küçükçekmece'de terör örgütü PKK'ya yönelik eşzamanlı operasyonlar düzenlendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, PKK ve YPGgençlik yapılanmasına üye olduğu iddia edilen şüpheliler hakkında gözaltı kararı verildi.

14 adreste düzenlenen operasyonlara özel harekat timleri de katıldı. 11 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital malzeme ele geçirildi.

Ankara'da ise terör örgütü DEAŞ'a operasyon yapıldı. Terörle Mücadele ekipleri, çatışma bölgeleri ile irtibatı bulunan Irak ve Suriye uyruklu 7 kişiyi gözaltına aldı.

Yapılan aramalarda 3 tabanca ile çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi.

Her iki operasyonda gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Hocalı Katliamı'nın kurbanları anılıyor Gündem Akaryakıtta vergi kaçakçılığı operasyonu: 120 kişi gözaltına alındı Gündem DEAŞ mensubu 7 kişi hakkında gözaltı kararı Gündem Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den Ermenistan açıklaması Gündem