Silivri'de Balyoz çıkarması

"Milli Orduya kumpas" itirafının uzerinden yüz on bir gün geçti. Ancak Balyoz davasında hiçbir ilerleme kaydedilmedi. "Yeter artık" diyen komutan yakınları Silivri'ye çıkarma yaptı. Tutsak komutanların yakınları bir gün boyunca Silivri Cezaevi önünde nöbet tutacak.

Abone ol

Sahte deliller ortaya çıktı, yetmedi kumpas itirafı yapıldı. Bütün gerçeklere rağmen Balyoz davasında ilerleme sağlanamadı.

Tutusak komutanların aileleri sabah erken saatlerde Silivri'deydi. Önce cezaevindeki oğullar, eşler, kardeşler ziyaret edildi. Ardından çadır önünde toplanıldı.

Aileler kumpasın bitirilmesini istedi.

Ergenekon, Balyoz ve Poyrazköy davalarında tahliye edilen isimler de tutusak komutanları ve ailelerini yalnız bırakmadı.

İşçi Partisi Lideri Doğu Perinçek'in yanı sıra İstifa eden Donanma Komutanı Nusret Güner, Emekli Tugamiral Veli Küçük, emekli astsubay Oktay Yıldırım ve Mehmet Demirtaş da eyleme katılan isimler arasındaydı.

Haber: Naci Eriş

Kamera: Şengül Derin

ulusalkanal.com.tr

Bağışı yaptı, imar iznini kaptı! Gündem Giriş çıkışlar durduruldu! Gündem 6 yıl önce ilk o açıklamıştı Gündem Sırrı Sakık, MİT'i kutladı Gündem