Tandoğan "Anadolu" oldu

Ankara’nın çözülmesi gereken çok sayıda sorunu var. Ancak AKP, başkentin sorunlarından çok tarihiyle uğraşmaya devam ediyor. AKP’li Belediye Meclis üyeleri, Ankara’da mitinglerin değişmez adresi Tandoğan Meydanı’nın ismini değiştirdi. Tandoğan Medyanı’nın yeni adı artık Anadolu.

Abone ol

Başkent Ankara’da tarihi mitinglere ev sahipliği yapan Tandoğan Meydanı’nın ismi değişti. AKP’li Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, Tandoğan Meydanı’nın ismini Anadolu Meydanı olarak değiştirdi.

Başkent’te mitinglerin değişmez adresi Tandoğan Meydanı’nın isminin değiştirilmesi 96 AKP ve 3 Bağımsız meclis üyesinin toplam 99 oyu ile kabul edildi. Yeni isim de “Anadolu Meydanı”.

Anıtkabir’e giden protokol yolu üzerinde bulunan meydan için Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin AKP’li üyeleri, daha önce de isim değişikliği için önerge vermiş ancak önerge kabul edilmemişti.

Tandoğan Meydanı'nın isminin değiştirilmesine Meclisten ilk tepki geldi. CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter, Tandoğan Meydanı'nın AKP'ye Cumhuriyet Mitinglerini hatırlattığını belirtti.

ulusalkanal.com.tr

Başsavcılık'tan F-Tipi'ne operasyon açıklaması Gündem Erdoğan, Papa'nın "soykırım" çıkışıyla ilgili ilk kez konuştu Gündem Büyükelçiler şehit diplomatlarımız için alanlara çıkıyor Gündem IMF'den Türkiye'ye kötü haber! Gündem