Ve beklenen ses kaydı düştü

Ve beklenen oldu. Ses kaydı için 25 Mart beklenmedi ve internette yayımlandı. Ancak bu kez kaydın adresi Ukrayna oldu. Görüşme Ukrayna'nın eski Soroscu Başbakanı Yulia Timoşenko ile eski Ukrayna Milli Güvenlik Kurulu Sekreter Yardımcısı Nestor Şurfiriç arasında geçiyor. Timoşenko, kayıtta Rusları ve liderlerini silahlanıp öldürmekten bahsediyor. Küfürlerin bol bol yer aldığı konuşmayı Timoşenko doğruladı.

Abone ol

Ve beklenen oldu. 25 Mart'a saatler kala ses kaydı internete düştü. Kayıt gündeme bomba gibi düştü. Ancak bu kez adres Türkiye değil, Ukrayna.

Kayıt, Ukrayna'daki Soroscu tutuncu devrimin lideri ve eski Başbakanı Yulia Timoşenko'ya ait. Russia Today'in haberine göre, Ukrayna'daki darbe sonrası cezaevinden serbest bırakılan ve Cumhurbaşkanlığı adaylığı konuşulan Timoşenko, telefon görüşmesinde tüm Rusları ve liderlerini silahlanıp öldürmekten bahsediyor.

Konuşma, Timoşenko ile eski Ukrayna Milli Güvenlik Kurulu Sekreter Yardımcısı Nestor Şurfiriç arasında geçiyor. Telefon konuşması, 18 Mart'ta Rusya'nın Kırım'ın topraklarına bağlanmasını öngören anlaşmayı imzalamasının hemen ardından gerçekleşiyor.

Timoşenko, oldukça kızgın. Tüm Rusları ve liderlerini öldürmek için silahlanmayı ve bir şekilde öldürecek yolu da bulduğunu söylüyor. Timoşenko Ruslar için sık sık küfürlü ifadeler kullanıyor.

Timoşenko, twitter hesabından açıklama yaptı ve sesin kendisine ait olduğunu doğruladı. İnterenete düşen kayıttaki "Ukrayna'daki 8 milyon Rus" ifadelesinin kendisine ait olmadığını, "Ukrayna'daki Ruslar" dediğini belirtti, kullandığı küfürlü dil için de özür diledi.

ulusalkanal.com.tr

Sınırdan dumanlar yükseliyor Dünya Obama'dan Rusya açıklaması Dünya Kayıp uçak bulundu! Dünya 48 saat içinde askerlerini çekecek Dünya