Büyük Devlet Adamı, Kahraman Denktaş’ı Saygıyla Anıyoruz!

İşçi Partisi Genel Sekreteri Dr. Serhan Bolluk KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı ve Talat Paşa Komitesi'nin Kurucu Başkanı Rauf Denktaş’ı ölümünün 3. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Abone ol

KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı ve Ermeni soykırımı yalanlarına karşı milletimizin bugün de kararlılıkla sürdürdüğü mücadelenin öncüsü, Talat Paşa Komitesinin Kurucu Başkanı Rauf Denktaş’ı ölümünün 3. yılında saygıyla anıyoruz.

Yunan askeri cuntasının desteğiyle, Rumların işgali altında olan Kıbrıs Adası'nda yaşayan Türklerin 15 Kasım 1983'te bağımsızlığını ilan etmesi ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ilan edilmesi Rauf Denktaş öncülüğünde gerçekleştirildi.

Denktaş’ın milletine hizmetleri KKTC’nin ilan edilmesiyle de sınırlı değil. Türk Milletinin 17 Aralık 2013’te AİHM’de Ermeni soykırımı yalanlarına karşı kazandığı zaferde de Sayın Denktaş’ın önderliği, mücadelesi ve alınteri vardır.

Elbette bu zafere ulaşmak kolay olmamıştır. Yüzlerce insanın ve arkasında bir milletin mücadelesi vardır. Bu mücadeleyi verenlerin en başında Talat Paşa Komitesi Başkanı, KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş yer almaktadır.

Milletimiz vatanı için canını ortaya koymaktan çekinmeyen değerli liderini unutmayacaktır.

O’nu ebediyete yolcu edişimizin 3. yılında saygıyla anıyoruz.

Amerika'nın Türkiye'ye yönelik Hamas eleştirisine Dışişleri Bakanı'ndan yanıt Gündem Kılıçdaroğlu Paris' teki terör saldırısı üzerinden AKP Hükümetine yüklendi Gündem 3 milyon kişi yasal takipte! Gündem İlker Başbuğ’dan önemli açıklamalar Gündem