Vatan Partisi Öncü Kadın'dan Anneler Günü mesajı

Vatan Partisi Öncü Kadın'dan Anneler Günü Mesajı: Şehit Annelerimizi, Diyarbakır Annelerimizi, Sağlık Çalışanı ve Bütün Annelerimizi Omuzlar Üzerinde Göklere Yükseltelim

Abone ol

Kimi 'vatan sağ olsun' diyerek evladını vatan toprağına uğurladı. Kimi çocuklarını dağa kaçıran terör örgütü PKK'ya karşı bayrak açtı. Kimisi de görünmez illete karşı bedenlerini bizler için siper etti. Vatan Partisi Öncü Kadın da işte bu fedakarlık abidesi analar nezdinde, tüm annelerin gününü kutladı.

Öncü Kadın'dan bu anneler gününde anlamlı bir çağrı geldi. Genel Başkan Meltem Ayvalı, "Şehit annesiyle kucaklaşan Diyarbakır annesi birliğin ve kardeşliğin sembolü haline gelmiştir. PKK’ya meydan okuyan kahraman kadınlar HDP’nin maskesini düşürmüştür." ifadelerini kullandı. Herkesi Diyarbakır anneleriyle dayanışmaya çağırdı.

Ayvalı, "Dağa çocuk kaçıranların elini bırakın, Diyarbakır analarıyla kucaklaşın. Vakit geç olmadan Türkiye gemisine binin.’ Çünkü emperyalizm yenilmektedir, PKK yenilmektedir, HDP yenilmektedir. Diyarbakır annelerinin mücadelesinden ise zafer haberleri gelmektedir." ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Ayvalı mesajında, "Evladını vatan için toprağa veren şehit annelerinin, PKK’ya meydan okuyan Diyarbakır Annelerinin, haftalardır kızlarına oğullarına sarılamadan salgınla savaşan sağlık çalışanı annelerin, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layık bütün annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun!” ifadelerine yer verdi.

CHP’den AB’ye bağlılık açıklaması Gündem Kılıçdaroğlu, şehit anneleriyle görüştü Gündem Anneler Günü'nde evlatlarına hasret kaldılar Gündem CKD Genel Başkanı Oygür'den Anneler Günü mesajı Gündem