Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'nın adayları hazırlıklarına devam etti

Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'nın adayları da İstanbul, Ankara ve İzmir'de hazırlıklarına devam etti. Gazetecilerle buluşan CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer'in "proje adam" sorusuna yanıt vermekten kaçındı.

Abone ol

CHP'nin İBB başkan adayı Ekrem İmamoğlu, yerel seçim turu kapsamında Ataşehir'deydi.

İmamoğlu, önce ''Kadınlar Buluşması''na daha sonra Ataşehir Trabzonlular Derneği'nin yemeğine katıldı.

Cumhur İttifakı'nın adayı Binali Yıldırım da İstanbul'da yaşayan Elazığlılarla bir araya geldi.

Ümraniye'deki buluşmada konuşan Yıldırım, 31 Mart yerel seçimleri için HDP ile ittifak yapan CHP'yi eleştirdi.

Ankara'da adayların ziyaret yarışı sürüyor. AKP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki projelerini anlattı.

Millet İttfakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Cumhur ve Millet ittifakının İzmir adaylarının da mesaisi yoğundu. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, en fazla seçmenin olduğu Buca’daydı. Zeybekci önce esnafı ziyaret etti ardından da İzmirlilere seslendi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, İzmir Medya Platformu üyesi gazetecilerle buluştu.

Bir gazetecinin “sizin için gazetelerde uluslararası projenin adamı” ifadeleri kullanılıyor ne diyorsunuz sorusuna “bu ifadelerin doğruluğu ya da yanlışlığı ile ilgili bir şey söylemeyeceğim” yanıtını verdi.

ulusal.com.tr

Vatan Partisi'nin seçim çalışmalarına hız verdi Gündem Doğu Perinçek'ten 'İyi Parti reklamı' tepkisi Gündem FETÖ'nün "iş adamları" yapılanması davasında karar Gündem Ergenekon hakimleri iddiaları reddediyor Gündem