Kendisini ele verdi

Fethullahçı Emniyet Müdürü Ali Fuat Yılmazer, Hrant Dink Suikastı'ndaki emniyetin ihmallerini açık eden açıklamalar yaptı. Yılmazer, KCK'nın AKP Milletvekili Mehmet Metiner'e suikast planladığını belirtti ve aldıkları önlemleri uzun uzun anlattı. Bu açıklama akla ihmallerle dolu Hrant Dink Suikastı'nı getirdi.

Abone ol

Fethullahçı Emniyet Müdürü Ali Fuat Yılmazer Hrant Dink Suikastı'nda emniyetin ihmallerini ortaya koyan açıklamalarda bulundu.

KCK'nın Gazeteci Mehmet Metiner'e suikast planladığını anlatan Yılmazer, aldıkları önlemleri anlattı.

Metiner için alınan önlemler böyleydi.

Oysa Yılmazer, ilk çıktığı programda Hrant Dink Suikastı ile ilgili tam tersini söylüyordu. Dink suikastıyla ilgili ihbarların dikkate alınmamasını önemsiz bir olaymış gibi göstermeye çalışıyordu.

Başbakanlık Teftiş Kurulu'nun kendisini kusurlu bulduğu noktaların üzerini örtmeye çalışmıştı.

Fethullahçı Yılmazer, Dink olayının arkasında sözde Ergenekon örgütünün olduğunı öne sürdü.

Ali Fuat Yılmazer, Emniyet İstihbarat Dairesi'nde C Şube Müdürü'ydü. Olayda kusurlu olduğu Başbakanlık Teftiş Kurulu raporuna yazıldı. İki kez terfi ederek İstihbarat'tan sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı yapıldı. Sonra da Dink Suikastı'nı Ergenekon tertibiyle ilişkilendiren operasyonlara imza attı.

ulusalkanal.com.tr

Atatürk Havalimanı'nda bomba paniği Gündem Kız kardeşine tecavüzle suçlanan imam ilk kez konuştu Gündem Ankara'da satırlı saldırı! Gündem Bir ses kaydı daha! Gündem