Fatih Altaylı: Bizden yandaşı mı var?

Habertürk'ün eski Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'nın skandal bir ses kaydı ortaya çıktı. HaberTürk yöneticisi Fatih Saraç'la telefonda konuşan Altaylı, Erdoğan'a yakın çevrelerin reklam vermemesinden yakınıyor. Altaylı konuşmanın devamında, "bizden daha yandaşı mı var yahu?" diyor.

Abone ol

"Alo Fatih" skandalıyla gündemden düşmeyen HaberTürk Gazetesi yönetimine ait yeni bir ses kaydı ortaya çıktı. Polislere yönelik soruşturma dosyasında yer alan kayıtta, HaberTürk'ün eski Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı"bizden daha yandaşı mı var" diyor.

BirGün gazetesi'nin haberine göre, söz konusu konuşma gazeteye verilen ilanlar üzerine yapılıyor. Fatih Saraç'ı arayan Altaylı, Tayyip Erdoğan'a yakın kurumların HaberTürk'e reklam vermeyip, başka gazetelere reklam vermesinden yakınıyor.

Fatih Altaylı: Abi şimdi biz yandaş medyayız ya ama yandaş medya olmanın avantajlarından yararlanacağız şöyle ki...

Fatih Saraç: Tamam.

Fatih Altaylı:

Bu Kiptaş bugün görmüşsünüzdür belki Hürriyet, Milliyet, Hürriyet, Sabah, Zaman gazetesinde bir tam sayfa arkada, içeride pardon bizde birinci sayfanın üstünde de Vadide Bahçeşehir diye büyük bir ilan çıktı içeride tam sayfa. Bu ilanı bizde çıkarmadılar, ha sonra bizde de bu ilanlar var ama bu şekliyle yok. Kiptaş'ın başındaki adam muhakak ki senin erişimin olan dostlarından bir tanesidir.

Altaylı, Fatih Saraç'ın ilgili kişilerle görüşerek ilan almasını istiyor. Bu sırada "bizden daha yandaşı mı var" diyor.

Fatih Saraç: Biz yandaş medyada değiliz ki tamam arayacağım da...

Fatih Altaylı: Evet, ulan bizden daha yandaşı mı var? 'Artık yandaşız...'

Fatih Saraç: Biliyorsun Halk TV de Halk TV, şöyle sınıflandırmış baskı altındaki medya.

Fatih Altaylı: Evet abi evet.

Fatih Saraç: Biz baskı altındayız.

Fatih Altaylı: Ama o eskidendi şimdi artık yandaşız.

ulusalkanal.com.tr

O televizyon programı yayından kaldırıldı Medya Canlı yayında küfür ederek istifa etti Medya Hürriyet yazarı hayatını kaybetti Medya Ulusal Kanal 22-28 Ağustos yayın akışı Medya